Print operator - Vacature!

Heb jij affiniteit met techniek? Dat komt goed van pas bij jouw nieuwe baan!

Jouw handige handjes worden ingezet om printprocessen van A tot Z goed te laten verlopen.

Als print operator ben jij voornamelijk bezig met het instellen en aansturen van verschillende printers, zowel inktjet als toner. Daarbij bewaak en beoordeel jij de kwaliteit van de producten. 

 

Het bewaken van de levertijden en voorraden plus orders instellen, door het positioneren van print- en boekindelingen.

 

En …. ben je daarnaast flexibel, stressbestendig, een teamplayer en hou je van een uitdaging? 

Dan zijn we op zoek naar jou.

We leren je graag kennen!

Dus, heb jij zin om deel uit te gaan maken van een gezellig team dat gek is op papier en dagelijks alles uit de kast haalt om de mooiste projecten te realiseren? Reageer dan snel.

 

Stel jezelf aan ons voor en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek!

Wie zijn wij?


ARSprintmedia

We zijn een middelgroot grafisch bedrijf in Roermond met een team van 25 medewerkers. We maken een zeer gevarieerd pakket van grafische producten. Of het nu gaat om brochures, boeken, gepersonaliseerde brievenbusgeschenken of een compleet verzorgde campagne op papier, wij maken het! 

 

Van oorsprong is ARSprintmedia een drukkerij die al 75 jaar bestaat. Sinds enkele jaren heeft ARSprintmedia 2 nieuwe merken opgestart die steeds groter onderdeel worden van het geheel.

Bookadew

Bij bookadew produceren we boeken in kleine oplages. Wij maken genaaid gebonden boeken van 1 t/m 500 stuks. Middels een trendy website en een online prijscalculator kunnen klanten eenvoudig zelf kun boek naar wens samenstellen en met 1 druk op de knop een bestelling plaatsen!

Happibox

 Bij Happibox ontzorgen we bedrijven van A-Z die hun medewerkers willen verrassen met een origineel gepersonaliseerd geschenk! We bieden een groot assortiment aan brievenbusverrassingen aan die volledig gepersonaliseerd op naam bij de medewerkers op de deurmat vallen.