Wie zijn wij?

Thomas Martens
Directeur

Loek van Schijndel
Directeur

Rogér Vromans
Sales

Melanie Peeters
Vormgever & orderbegeleiding

Jeroen van Beek
Vormgever

Ronald Hanssen
Productie

Anne Campos
Marketing & sales

Nick meijers
Productiemanager

Rob Teuwsen
Productiemanager

Wendy Kruyels
Orderbegeleiding

Sandra Timmermans
Administratie

Ben Simons
ICT

Samen kansen creëren 

ARSprintmedia heeft de kennis en expertise om media, ICT, druk- en printvraagstukken om te zetten in gerichte oplossingen. Onze dienstverlening is breed en gevarieerd en met onze vakmensen werken we iedere dag aan de meest uiteenlopende communicatie opdrachten. Onze klanten zijn zeer divers. Zo werken we in verschillende branches en segmenten en leveren we enerzijds rechtstreeks aan de eindafnemer en anderzijds aan marketing, reclame- en communicatiebureaus. Deze enorme diversiteit kunnen we bedienen door onze loyale opstelling naar alle partijen. We zijn betrokken en accuraat en gaan voor openheid en echtheid! Daarom bestaan wij al meer dan 65 jaar! Onze ambitie is om samen kansen te creëren waardoor u beter in staat bent uw doelgroep te bereiken. “The art to impress your customer”. 

Wat er vooraf ging

In 1948 is de naam ARS gedeponeerd door de familie van het Erve. Betekenis van ARS in het latijn is kunst, en dan met name de kunst van het maken. Startend met een stencilmachine in een bovenwoning aan de Minderbroedersingel in Roermond groeide het bedrijf uit naar de huidige 7.000 m2 grote locatie aan de Slachthuisstraat. In 2007 heeft de familie van het Erve het bedrijf middels een Management Buy Out verkocht aan Loek van Schijndel en Thomas Martens. 

Duurzaamheid

We vinden twee zaken belangrijk;  hoe kunnen we onze bedrijfsprocessen zo duurzaam mogelijk inrichten. Ons bedrijf werkt op 100% groene stroom, ons afvalpapier wordt hergebruikt als grondstof voor de papierfabriek in Swalmen en restkarton als grondstof voor de Smurfit Kappa fabriek in Roermond. Verder nemen we deel aan de milieubarometer van Stichting Stimular. Hiermee maken we onze milieu- en klimaatprestaties inzichtelijk. Als tweede belangrijke punt is het verwerken van grondstoffen die minder milieubelastend zijn. We promoten het gebruik van gerecyclede papieren. Deze zijn niet van normale soorten te onderscheiden en dragen effectief bij aan het terugdringen van de milieubelasting. Middels een ECO calculator kunnen we een tabel opnemen in het drukwerk om aan te geven hoeveel minder hout, water en energie er wordt gebruikt voor een productie. 

Achter elk bedrijf gaat een verhaal schuil. Wie zijn we? Waarom zijn we met ons bedrijf begonnen? En waarom zijn we de beste in wat we doen? Onze weg hierheen was alles behalve gewoontjes!

Maatschappelijke betrokkenheid 

ARSprintmedia ondersteunt diverse projecten op het gebied van cultuur, sport en maatschappij, zoals: